به گزارش نیم نگاه ایران؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن تبریک عید سعید قربان، نسبت به افزایش خطر ابتلا به بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها، هشدار داد و از مردم خواست تا توصیههای بهداشتی را با دقت رعایت کنند.
دکتر «اورنگ ایلامی»، با اشاره به نقش ناقلین بیماری بهویژه کنهها در این فصل، گفت: خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو در صورت تماس با خون، ترشحات دام آلوده یا مصرف گوشت تازهای که دوره پیشسرد را نگذرانده، جدی است و مردم باید از خرید گوشت از مراکز غیرمجاز و انجام کشتارهای غیرقانونی دام پرهیز کنند.
وی با تأکید بر نظارت سازمان دامپزشکی بر روند تأمین گوشت مصرفی افزود: پس از کشتار، گوشت باید به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود و سپس مورد مصرف قرار گیرد؛ همچنین مصرف جگر نیمپز یا اصطلاحاً آبدار، بسیار پُرخطر و زمینهساز ابتلا به این بیماری است.
دیدگاهتان را بنویسید