به گزارش نیم نگاه ایران به نقل از شبکه الجزیره، در پی بمباران یک انبار محل اسکان آوارگان فلسطینی نیز توسط ارتش رژیم صهیونیستی در شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه، دستکم ۱۰ فلسطینی به شهادت رسیدند.
خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که در حمله هوایی دیگر ارتش صهیونیستی به خانهای در اردوگاه نصیرات، یک فلسطینی شهید و شماری دیگر زخمی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ الجزیره همچنین اعلام کرد که در حمله هوایی جنگندههای رژیم صهیونیستی به خانهای در خیابان «احمد یاسی» در منطقه صفطاوی در شمال شهر غزه، پنج فلسطینی که بیشتر آنها کودک بودند، جان باختند. به گفته شاهدان عینی، تعدادی از افراد همچنان در زیر آوار مفقود هستند.
با تداوم گلولهباران در این مناطق، تیمهای امداد و نجات و کادر پزشکی، اجساد شهدا و مجروحان را به بیمارستان الشفاء منتقل کردند.
در حملهای دیگر، جنگندههای رژیم صهیونیستی چهارشنبهشب برج الراغب در محله الکرامه در شمال شهر غزه را هدف قرار دادند که در پی آن چندین نفر زخمی و خسارات مادی قابل توجهی بر جای گذاشته شد.
در جنوب نوار غزه نیز، توپخانه ارتش این رژیم مناطق شرقی و جنوبی خانیونس را گلولهباران کرد، اما تاکنون از تلفات احتمالی این حملات گزارشی منتشر نشده است.
خبرنگار الجزیره همچنین از محاصره بیمارستان العوده در تلالزعتر واقع در شمال غزه توسط ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل خبر داد. در همین راستا، انجمن «بازگشت سلامت و جامعه در غزه» اعلام کرد که تانکهای ارتش رژیم صهیونیستی به سمت ساختمانهای این بیمارستان آتش گشودند.
این اقدام در حالی صورت گرفته که محلههای شمالی شهر غزه و بهویژه منطقه جبالیا طی روزهای گذشته هدف گلولهباران سنگین قرار گرفتهاند.
به گفته الجزیره، موج تازه حملات ارتش رژیم صهیونیستی بخشی از جنگ ادامهدار نسلکشی علیه فلسطینیان است که تاکنون صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است.
براساس این گزارش، رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگی ویرانگر را علیه ساکنان نوار غزه آغاز کرد که با وجود تلفات انسانی گسترده و خرابیهای عظیم، به اهداف اعلامشده خود ازجمله نابودی حماس و آزادی اسیران اسرائیلی دست نیافت.
با وجود برقراری آتشبس در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ بر اساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس، تجاوزات نظامی خود را از سر گرفت و تلاشهای بینالمللی برای توقف این جنایات علیه زنان و کودکان بیپناه نوار غزه تاکنون بینتیجه مانده است.
دیدگاهتان را بنویسید