×
×
خبرگزاری نیم نگاه ایران

فارس مهیای جهشی نو در مسیر رشد اقتصادی
برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه گذاری در شیراز

  • کد نوشته: 2064
  • ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • 6 بازدید
  • ۰
  • معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری با حضور فعالان اقتصادی و با توجه به ظرفیت های استان فارس، یکم و دوم خردادماه ۱۴۰۴ در شیراز برگزار می شود. به گزارش نیم نگاه ایران، وحید جلال‌زاده معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، در نشست شورای اداری استان فارس به ارائه گزارشی […]

    برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه گذاری در شیراز
  • معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری با حضور فعالان اقتصادی و با توجه به ظرفیت های استان فارس، یکم و دوم خردادماه ۱۴۰۴ در شیراز برگزار می شود.

    به گزارش نیم نگاه ایران، وحید جلال‌زاده معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، در نشست شورای اداری استان فارس به ارائه گزارشی از فعالیت‌های وزارت امور خارجه پرداخت و گفت: اگر وزارت خارجه به ماموریت‌هایی که در قانون برای آن تعریف شده و همچنین به منویات رهبری و دستورات رئیس جمهور به درستی عمل کند، سخن رهبری در خصوص نقش این وزارتخانه محقق خواهد شد.

    وی با بیان اینکه وزارت امور خارجه می‌تواند موتور محرکه و پیشران سایر ارکان دولت باشد، تصریح کرد: پیشانی جمهوری اسلامی در خارج از کشور را وزارت امور خارجه آن هم در موضوعاتی مانند سرمایه گذاری، مبحث ایرانیان خارج از کشور و… تشکیل می‌دهد.

    وحید جلال‌زاده با بیان این که اولویت دولت چهاردهم توجه به منافع ملی‌ است اظهار داشت: سیاست همسایگی و توجه به شرق، آفریقا و حوزه‌هایی که با فراز و نشیب‌هایی مواجه هستند در دستور کار وزارت امور خارجه قرار گرفته است.

    معاون کنسولی،مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه بر ایجاد ارتباطات اقتصادی و تجاری با کشورهای همسایه تأکید و تصریح کرد: ایجاد ارتباط با کشورهای همسایه به کاهش هزینه‌های حمل و نقل و سهولت ارتباط را به دنبال دارد.

    جلال‌زاده در  ادامه با اشاره به موضوع توجه به حوزه آفریقا اشاره و بیان کرد: فارس، استان معین حوزه آفریقاست. خط هوایی و کشتیرانی از جمله چالش‌هایی بود که سفرای این حوزه در گذشته مطرح می‌کردند؛ در سال‌های اخیر کل مراودات تجاری ما با آفریقا به ۵۰۰ میلیون دلار هم نمی‌رسید اما  امروز نزدیک به دو میلیون دلار مراوده تجاری داریم.

    معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه با بیان اینکه اولین نشست دیپلماسی اقتصادی استانی با توجه به ظرفیت های استان فارس، یکم و دوم خردادماه ۱۴۰۴ در شهر شیراز برگزار خواهد شد، افزود:  دفتر وزارت خارجه در شیراز اولین دفتری است که در استان‌های کشور تاسیس شد که ظرفیت‌های بین‌المللی فارس، دلیل این مهم بوده است.

    جلال‌زاده خطاب به استاندار فارس و مدیران این استان، تصریح کرد: دفتر وزارت خارجه در شیراز را در بیایید و از ظرفیت‌هایی که موجب تاثیرگذاری اقتصادی می‌شود، استفاده کنید.

    فارس مهیّای جهشی نو در مسیر رشد اقتصادی

    حسینعلی امیری نیز در ادامه این جلسه بر گسترش همکاری‌های تجاری، اقتصادی و گردشگری با کشورهای منطقه تأکید کرد و اظهار داشت: موتور توسعه فارس روشن شده است و این استان در مسیری نو برای رشد اقتصادی و اجتماعی قرار گرفته است.

    استاندار فارس اظهار داشت: سند توسعه فارس نیز در شورای برنامه‌ریزی در حال تدوین است و بر اساس ظرفیت‌ها و مزیت‌های نسبی استان، محورهای اصلی توسعه شامل گردشگری زیارتی، تاریخی، فرهنگی، طبیعی و توریسم درمانی تعریف شده است.

    وی، با بیان این‌که امکانات دولتی پاسخگوی حجم نیازهای توسعه‌ای استان نیست، ادامه داد: ما نمی‌توانیم با منابع محدود دولتی انتظار ایجاد تحول داشته باشیم و از سوی دیگر نیز نمی‌توانیم از مردم بخواهیم که رفاه نخواهند؛ لذا راهکار ما استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است.

    استاندار فارس با تاکید بر فراهم‌سازی بسترهای حقوقی و سیاسی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی گفت: در ماه‌های اخیر دیدارهای متعددی با مقام‌های اقتصادی و سیاسی کشورهای مختلف از جمله تاجیکستان، ازبکستان، بلاروس، چین، ارمنستان و قطر داشته‌ایم.

    امیری افزود: همچنین با رئیس دفتر یونسکو در تهران و هیات‌های تجاری کشورهای مختلف نیز ملاقات‌هایی صورت گرفته که منجر به شناخت بهتر ظرفیت‌های استان و افزایش تعاملات بین‌المللی خواهد شد.

    او ادامه داد: این دیدارها و همکاری‌ها در چارچوب دیپلماسی اقتصادی و در هماهنگی با وزارت امور خارجه پیگیری شده و قرار است در تاریخ اول و دوم خرداد ۱۴۰۴، همایشی بین‌المللی با حضور فعالان اقتصادی خارجی در شیراز برگزار شود تا بسترسازی لازم برای ورود سرمایه‌گذاران خارجی به استان صورت گیرد.

    امیری همچنین به اشتراکات فرهنگی با ۱۳ کشور حوزه نوروز اشاره کرد و راه اندازی خطوط هوایی با عنوان «نوروز ایرلاین» را گامی در جهت تسهیل حمل و نقل و هرچه نزدیک‌تر شدن کشورهای حوزه نوروز عنوان کرد که مورد توجه نمایندگان کشورهای حوزه نوروز قرار گرفته است.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *