×
×
خبرگزاری نیم نگاه ایران

«تب کریمه کنگو» را جدی بگیریم

  • کد نوشته: 5556
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۴
  • 16 بازدید
  • ۰
  • معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن تبریک عید سعید قربان، نسبت به افزایش خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها، هشدار داد و از مردم خواست تا توصیه‌های بهداشتی را با دقت رعایت کنند.
    «تب کریمه کنگو» را جدی بگیریم
  • به گزارش نیم نگاه ایران؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن تبریک عید سعید قربان، نسبت به افزایش خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها، هشدار داد و از مردم خواست تا توصیه‌های بهداشتی را با دقت رعایت کنند.

    دکتر «اورنگ ایلامی»، با اشاره به نقش ناقلین بیماری به‌ویژه کنه‌ها در این فصل، گفت: خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو در صورت تماس با خون، ترشحات دام آلوده یا مصرف گوشت تازه‌ای که دوره پیش‌سرد را نگذرانده، جدی است و مردم باید از خرید گوشت از مراکز غیرمجاز و انجام کشتارهای غیرقانونی دام پرهیز کنند.

    وی با تأکید بر نظارت سازمان دامپزشکی بر روند تأمین گوشت مصرفی افزود: پس از کشتار، گوشت باید به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود و سپس مورد مصرف قرار گیرد؛ همچنین مصرف جگر نیم‌پز یا اصطلاحاً آبدار، بسیار پُرخطر و زمینه‌ساز ابتلا به این بیماری است.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *